døre

Det her kunne være rart at have på ens dør – måske

Det her kunne være rart at have på ens dør – måske

advertorial

Er du også lidt irriteret over, at du skal huske at låse efter dig på døren?
Er den lås lidt irriterende at låse?
Glemmer du endvidere at låse den op i tide, så folk skal banke på, så du kan komme og åbne for dem?

Der er en god løsning på den slags problemer, som i hvert fald kan låse halvdelen cirka af problemerne, og det handler om, at man har en særlig lås på dørene.

Historisk set har man haft forskellige måder at have disse låse på dørene, og det var særlige døre, som man valgte at have disse låse på.

Vi taler om at have sådan en lås på døren, som der smækker af sig selv, når man lukker den.
Som regel kan man slå den til eller fra, som man lyster det, men det skal man lige tjekke efter, hvordan den er sat op til at virke, når man begynder at bruge den.

døre

Den her lås på døren løser en del problemer for dig

Det er jo netop smart, at man kan slå den lås til og fra, så man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt man har husket at låse døren eller ej, og man skal ikke stå og bøvle med at gøre det bagefter, fordi den automatisk smækker i, når man lukker den.

Selvfølgelig skal man så stadig åbne døren for andre, hvis de ikke har en nøgle til den, men som sagt løser det her lidt af ens problemer med at skulle rende frem og tilbage fra døren.

Man kan jo altid prøve den her lås af som en forsøgsordning for at se, om det er noget for en, og så kan man udskifte låsen til en, der passer mere til ens temperament, hvis man opdager, at det her ikke var noget, der fungerede for en.

Sådan en lås kan måske passer på en dør fra Klarvinduer.no.