renovering af ventilation

Fordele ved et ventileret facadesystem

Fordele ved et ventileret facadesystem

advertorial

Det er fuldstændigt levedygtigt at få installeret ventileret facadesystemer, når man får foretaget en renovation af bygningen, så kan man lige så godt også få renoveret ventilationen.

For at dette er muligt, skal man fjerne det eksisterende facade materiale og rengøre fugtigheder af ydervæggen, før man kan installere ventileret facade beklædning.

Her får du forskellige fordele ved et ventileret facade system.

renovering af ventilation

Undgå kondens og fugtighed

Denne type facade system reducerer generelt kondens og fugtighed som kommer indefra bygningen og udefra. Den konturlige cirkulation af luft fungerer som et beskyttelseslag og fjerner mulige vandfilteringer, der kan glide gennem facade fugerne.

Forbedre facadens holdbarhed

Når der er en konstant ventilation i lufthulen, forbedrer det levetiden for det udvendige facade materiale, da det bliver holdt tørt. Facaden kan holde endnu længere tid når man bruger at holdbart og modstandsdygtigt materiale som naturskifer. 

Reducerer strukturelle bevægelser

Som tidligere nævn tillader lufthulen at holde en mere stabil temperatur i bygningskonstruktionen. Det hjælper med at formindske chancen for revner og andre strukturelle problemer, da at bygningen ikke er udsat for ekstreme temperaturændringer, er bygningen mindre udsat for ekspansion.

Forbedrer termisk og akustisk isolering

Et isoleringslag er valgfrit, men når det bliver kombineret med et ventileret facade system. Det forbedrer bygningens termiske isolering meget. Det har en stor indflydelse på sundheden af ens personale eller andre brugere af bygningen, da miljøforureningen er formindsket og derfor er de sundhedsmæssige problemer væk. Systemet fjerne også termiske broer.

Find en til at installere dit ventilationssystem

Du kan nemt finde en til at hjælpe med dit ventilations system, du kan ved en simpel internetsøgning finde frem til en masse udbydere af dette. Du kan for eksempel søge på “Renovering af ventilation” og en masse muligheder vil dukke op for dette. Du kan til din egen fordel lave lidt research for at finde en der kan give dig præcis hvad du har brug for.