Saint Maurice

Smukke Saint Maurice ringe

Smukke Saint Maurice ringe

advertorial

Et løfte der holder 

I har været forelsket længe, og du ved du har mødt den eneste ene. Tiden er kommet til at lave løftet om for evigt, og til jeres særlige dag er det et vigtigt element i stadig skal have på plads.

Hos Carat Diamanter sælges kun de smukkeste, og unikke vielsesringe – som ikke kun er noget særligt for dagen, men holder trofast med jer hele livet. Her findes lidt af det hele til enhver smag – Med Rose Diamantringen med 112 diamanter får du et smukt, klassisk, og funkende look, men er du mere til noget unikt og råt, kan det være ringene i carbon og titanium med en enkelt diamant i midten passer mere til dig. 

 

Dig og mig – for evigt 

Noget helt særligt finder du især hos Carat Diamanter’s udvalg af Saint Maurice vielsesringe. Saint Maurice’s logo er “toi et moi”- dig og mig, et løfte om forevigt. Saint Maurice ringe bliver lavet i Pforzheim i Tyskland, hvor de bliver fremstillet i traditionel Guldsmedekunst og håndlavet af de mest passionerede og dygtige Guldsmede og Diamantarbejder.

Ringene er sammensat af forskellige harmoniske metaller, og de vægter behagelighed og usædvanlig æstetik. 

image

Helt unik 

Ligesom hver kærlighedshistorie er sin egen, og i er jeres egne to mennesker som laver dette løfte overfor hinanden, kan det være, at der ikke er nogle ringe der føltes personlige nok, til dette særlige løfte. Derfor kan i lige nu selv være med til at designe jeres vielsesringe. Dette anbefaler Carat Diamanter at man kommer og gør i den fysiske butik, men kan også gøres online.

Her kan i designe alt ind i de mindste detaljer med form, farve, diamanter. For eksempel kan i vælge om i vil have ringene en, to, eller trefarvet, og så vælge strukturen af overfladen – så som sandblæst, frostet, og stregmat. Personalet i butikkerne velkommer jer med åbne arme, så i kan få en helt særlig ring på plads, til at tage med jer i dette nye stadie af jeres liv.